Privatundervisning

Jeg tilbyder private yogaundervisningstimer, hvor jeg bringer yoga-praksissen hjem i din stue til dig som enkeltperson, par eller familie og underviser 1, 1½ eller 2 timers yoga. Privatundervisning giver en unik mulighed for at strukturere og tilpasse din yogapraksis til dine individuelle ønsker og behov, og det giver mig som underviser mulighed for at dedikere min energi, opmærksomhed og mit nærvær fuldstændig til dig og det, der sker for dig fra øjeblik til øjeblik.

Undervisningen tager form som en blanding mellem fælles yoga, hvor du visuelt og auditivt kan følge mig og mine instrukser, samt taktil vejledning og tæt fokus på, hvordan vi sammen kan føre din yogapraksis i den retning, du ønsker. Med min baggrund som psykolog og kropsterapeut er der også mulighed for, at vi indtænker et terapeutisk element i forløbet, hvis dette giver mening for dig.

Et privat undervisningsforløb hos mig vil altid tage udgangspunkt i, hvor du befinder dig fysisk, psykisk og på et mere spirituelt plan, hvis dette har betydning for dig. Det er derfor ikke vigtigt, om du har dyrket yoga i flere år eller er helt ny i din praksis. Jeg starter typisk et forløb med et første møde, hvor vi i fællesskab får sat rammerne for, hvordan din yogarejse skal forløbe.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Workshops og events

Jeg tilbyder yogaundervisning som workshops eller events, hvor vi ud fra mere eller mindre specifikke fokusområder (teambuilding og fællesskab, specifikke kropsområder, vejrtrækning og pranayama, nye-til-yoga eller stiv-som-et-bræt-yoga) udarbejder en yogaoplevelse, så den passer for de personer, der skal deltage.

Til mine workshops og events tilrettelægger jeg min undervisning efter det, som du eller I ønsker, timen skal indeholde og fokusere på. Jeg har blandt andet afholdt børneyoga-workshops, Stand-Up-Paddleboard-yoga events i Aalborg Cablepark, leg-og-ryste-sammen-yoga for ledere i Føtex samt en mere gear-ned og yin-fokuseret yoga for deltagere på en familiehøjskolecamp i Ry. Typisk afholder jeg mine workshops på 1, 1½ eller 2 timer. Det varierer meget alt efter de specifikke ønsker for, hvad timen skal indebære og fokusere på.

Er du interesseret i at arrangere en workshop eller event, så kontakt mig endelig for at høre mere om ideer, forhold og priser.

Ydelser og priser

Privatundervisning (vejledende pris)

60 minuttter
800 kr.

Privatundervisning (vejledende pris)

Forløb på 10 undervisningstimer
6800kr. (15% rabat)

Workshops og events (vejledende pris)

60 minutter
2000 kr.

Betaling modtages primært via MobilePay. Er dette ikke muligt, kan det ske via bankoverførsel. Det er desværre ikke muligt at betale via dankort eller kontanter.

Ved privatundervisning skal afbud meldes senest 24 timer inden vores aftale. Sker afbud senere end dette, vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris.

Ved større events og workshops aftaler vi indbyrdes en afbudspolitik, men som udgangspunkt skal aflysning meldes senest 7 arbejdsdage inden vores aftale. Sker afbud senere end dette, vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris.

 

Du kan melde afbud ved at sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk eller ringe til 50426382.

Om mig som yogaunderviser

Jeg uddannede mig som yogaunderviser i sommeren 2017 på Bali med et 200 timers trænercertificeringskursus i Vinyasa Krama Yoga. Vinyasa er en floworienteret tilgang til yoga, hvor der er stort fokus på at bevæge sig med sit åndedræt ind og ud af de forskellige stillinger.

Jeg har siden undervist over 400 hold, herunder både Vinyasa, Hatha, Yin, Powerflow, mor-barn yoga og SUP-yoga på vandet. Min store passion for yoga har hurtigt opbygget en stor erfaring med at undervise forskellige former for yoga til forskellige målgrupper, og jeg har på nuværende tidspunkt 10 faste hold om ugen hos yoga-kæden [jo;ga].

Jeg er dybt dedikeret til at målrette og tilpasse min undervisning de personer, jeg har med på måtterne. Min personlige tilgang til yoga er dog, at det er et redskab til at bringe mere nærvær, åbenhed, mindfulness og kærlighed ind i vores liv på en legende og personlig måde. Typisk er min undervisning derfor ikke præget af alvor, faste rammer eller strenge regler. Yoga-praksissen omhandler evnen til at stilne sindets og tankernes larm og plads i vores liv, for i stedet at bringe kontakt til kroppen og en dybere del af det at være menneske, og der er vidt forskellige måder at opnå dette på. Vores kroppe skal ikke tilpasses forskellige yogastillinger – yogastillingerne skal tilpasses vores kroppe, og min holdning er, at det samme er gældende for vores yoga-praksis.