Priser

Individuelle sessioner – normal pris

Nedenfor finder du et overblik over de forskellige typer af sessioner og forløb, jeg tilbyder, samt de dertilhørende priser. Har du spørgsmål til, hvad der passer til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Individuel session, 50 minutter
1190kr.

Individuel session udvidet, 1 time og 20 minutter
1790kr.

Forløbsrabat: 5 sessioner á 50 minutter
5450kr. (svarende til 1090kr. pr. session).

Forløbsrabat: 10 sessioner á 50 minutter
10.500kr. (svarende til 1050kr. pr. session).

Individuelle sessioner – reduceret pris

Er du ung mellem 15-25 år, studerende eller i en svær økonomisk periode i dit liv, vil jeg gerne tilbyde dig at gå i terapi hos mig til en reduceret pris. Skriv til mig og beskriv din situation, og så finder vi en løsning, der passer til dig og dine behov. Nedenfor kan du få et overblik over de konkrete priser og muligheder.

Individuel samtale, 50 minutter
990kr.

Individuel samtale, udvidet session, 1 time og 20 minutter
1590kr.

Forløbsrabat: 5 samtaler á 50 minutter
4450kr. (svarende til 890kr. pr. samtale).

Forløbsrabat: 10 samtaler á 50 minutter
8500kr. (svarende til 850kr. pr. samtale).

Har du akut brug for en tid, kan du sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk med emnefeltet “Akut”, samt dit telefonnummer. Herefter ringer jeg dig op inden for 24 timer og tilbyder dig en tid hurtigst muligt.

Jeg giver desværre ikke nedslag i prisen ved henvisning fra læge eller forsikring.

Betaling modtages primært via MobilePay. Er dette ikke muligt, kan det ske via bankoverførsel. Det er desværre ikke muligt at betale via dankort eller kontanter.

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen inden din aftale. Falder afbuddet senere end dette, kan jeg desværre ikke nå at afsætte tiden til en anden klient, og du vil derfor blive opkrævet 50% af betalingen af den pågældende terapeutiske ydelse.

Du kan melde afbud ved at sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk.

Etik og datahåndtering

Etiske retningslinjer
Terapeutisk arbejde kræver etiske overvejelser, hvilket jeg naturligvis også er meget engageret i. Jeg følger derfor samme etiske retningslinjer, som danske psykologer er underlagt, med det formål at beskytte dig som klient samt støtte mig som psykolog og terapeut. Dette indebærer blandt andet respekt for klientens rettigheder og værdighed, herunder at jeg har tavshedspligt.

For at sikre etisk forsvarlighed, høj faglig kvalitet og fortsat udvikling af mig som psykolog og person, superviseres jeg desuden løbende af den eksternt tilknyttede autoriserede psykolog Tine Meyer Thomsen, specialist i klinisk psykologi og psykoterapi.

Datasikkerhed
I mit terapeutiske arbejde håndterer jeg, under skriftlig samtykke med klienten, forskellig klientdata, og denne håndtering sker i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Dette indebærer blandt andet, at du som klient til enhver tid har ret til indsigt i, hvordan data, der vedrører dig, bliver håndteret, samt ret til at få slettet denne data hvis du på et senere tidspunkt skulle ønske dette.

Læs mere om min datasikkerhedspolitik her.