Lidt om min baggrund

Jeg hedder Lærke, jeg uddannet psykolog, kropsterapeut og yogaunderviser, og jeg bor i Hillerød med min kæreste og vores hund Buster. Oprindeligt er jeg fra Nordjylland, hvor jeg er vokset op sammen med mine forældre og mine 3 søstre på en lille økologisk bondegård lidt uden for den lille by Dybvad. Min studietid startede derfor også på Aalborg Universitet, hvor jeg fra 2015 til 2018 færdiggjorde min bachelor i Psykologi. I 2018 flyttede jeg til København for at fortsætte på min kandidat i Psykologi på Københavns Universitet, og jeg blev færdig som psykolog i sommeren 2021. 

Sideløbende med psykologistudiet har jeg i løbet af de sidste 5-6 år taget forskellige kurser og uddannelser for at dyrke og dygtiggøre mig i en mere holistisk tilgang til behandling og terapi. I 2017 rejste jeg blandt andet til Bali for at tage et intensivt 200 timers yogaunderviser-kursus hos Santosha Yoga Institute, og fra 2019 til 2020 uddannede jeg mig som Kropsterapeut hos Totum, Skolen for Kropsterapi. Jeg har siden undervist mere end 600 yogatimer, oprettet min egen klinik, hvor jeg behandler klienter med udgangspunkt i de – efter min bedste overbevisning – bedste dele fra alle de verdener, jeg har begået mig i indtil videre.

 

Lidt om mit interessefelt

Jeg har, lige så længe jeg kan huske, interesseret mig for mennesket, og min vej ind i det psykologiske felt var derfor på mange måder både oplagt og naturlig. Selvom jeg er meget taknemmelig for mit afsæt i den vestlige forståelse af den menneskelige psykologi, så nåede jeg på et tidligt tidspunkt i min uddannelse til den konklusion, at jeg skulle arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang til forståelsen af det at være menneske med blik for både det kropslige, det psykiske, det eksistentielle og det spirituelle.

Jeg tror på, at vi som mennesker alle har store, unikke potentialer, som vi udlever i forskelligt omfang af forskellige årsager. Det er adgangen til dette potentiale samt de blokeringer, der kan begrænse denne adgang, jeg især interesserer mig for og arbejder med, så du som klient kan komme til at leve det liv, du ønsker dig. Jeg finder enormt stor mening i og formål med at hjælpe og støtte klienter i rejsen mod at træde fuldt ind i livet som hele mennesker med størst mulig autenticitet, frihed og kærlighed.