Hvad kan behandles med kropsterapi?

Kropsterapi er en bred behandlingsform, der både kan målrettes fysisk og psykisk anspændthed, fysiske skader, kroniske lidelser og mere psykisk betonede lidelser som stress, angst og depression.

Med udgangspunkt i helheden mellem krop og psyke, udformes behandlingen efter dine behov og ønsker som klient. Oplever du eksempelvis spændinger og smerte forskellige steder i kroppen, kan vi med et udvalg af teknikker og greb arbejde på at løsne op og udforske, om der ligger forskellige psykiske ubalancer eller blokeringer til grund for den smerte, du oplever.

Den kropsterapeutiske behandling oplever stor tilslutning, da den netop forsøger at komme ud over den ellers udbredte opdeling af fysisk og psykisk lidelse som to adskilte ting. I stedet forsøger vi med denne behandlingsform at se på det hele menneske med komplekse og unikke problemstillinger. Læs mere her.

Certificeret Totum Kropsterapeut

Jeg har altid været dybt overbevist om, at alle mennesker er unikke, komplekse og nuancerede, og at kroppens og sindets velvære hænger uløseligt sammen. Jeg tror derfor også på, at vi kun ved at tage udgangspunkt i en holistisk tilgang til behandlingen af fysisk såvel som psykisk smerte og lidelse kan skabe reel langsigtet bedring og forandring.

For at supplere mit arbejde som psykolog uddannede jeg mig derfor i periode 2019-2020 til Kropsterapeut hos Totum. Jeg er enormt begejstret for de redskaber og teknikker, jeg har tilegnet mig, da de giver mig større mulighed for at møde mine klienter med det, som de har brug for.

Eftersom jeg er nyligt færdiguddannet, og den kropsterapeutiske videnskab er uendelig, modtager jeg løbende supervision af især min dygtige tidligere underviser Ronni Vistisen. Denne supervision er mest af alt fokuseret på at dygtiggøre mig i mit arbejde og klæde mig bedre og bedre på til at møde hver enkelt klient med en bred vifte af greb og teknikker til at løsne og forløse de spændinger, blokeringer og udfordringer, som vedkommende bærer med sig. Det er derfor min klare overbevisning, at du kan føle dig tryg og i gode hænder uanset hvilken problematik, du befinder dig i.

Har du spørgsmål til mere specifikke behandlinger eller personlige problemstillinger, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Kropsterapeutiske ydelser og priser

Kropsterapeutisk behandling - normal pris

Nedenfor finder du et overblik over de forskellige typer af sessioner og forløb, jeg tilbyder, samt de dertilhørende priser. Har du spørgsmål til, hvad der passer til dig og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kropsterapeutisk behandling: 50 minutter
1190kr.

Kropsterapeutisk behandling, udvidet session: 1 time og 20 minutter
1790kr.

Forløbsrabat: 5 behandlinger á 50 minutter
5450kr. (svarende til 1090kr. pr. behandling).

Forløbsrabat: 10 behandlinger á 50 minutter
10.500kr. (svarende til 1050kr. pr. behandling).

Kropsterapeutisk behandling - reduceret pris

Er du ung mellem 15-25 år, studerende eller i en svær økonomisk periode i dit liv, vil jeg gerne tilbyde dig at gå i terapi hos mig til en reduceret pris. Skriv til mig og beskriv din situation, og så finder vi en løsning, der passer til dig og dine behov. Nedenfor kan du få et overblik over de konkrete priser og muligheder.

Kropsterapeutisk behandling:50 minutter
990kr.

Kropsterapeutisk behandling, udvidet session: 1 time og 20 minutter
1590kr.

Forløbsrabat: 5 behandlinger á 50 minutter
4450kr. (svarende til 890kr. pr. behandling).

Forløbsrabat: 10 behandlinger á 50 minutter
8500kr. (svarende til 850kr. pr. behandling).

Har du akut brug for en tid, kan du sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk med emnefeltet “Akut” samt dit telefonnummer. Herefter ringer jeg dig op inden for 24 timer og tilbyder dig en tid hurtigst muligt.

Jeg giver desværre ikke nedslag i prisen ved henvisning fra læge eller forsikring.

Betaling modtages primært via MobilePay. Er dette ikke muligt, kan det ske via bankoverførsel. Det er desværre ikke muligt at betale via dankort eller kontanter.

Du kan frit afmelde din aftale indtil 48 timer før aftalte tid. Ønsker du at afmelde din aftale senere end 48 timer inden, bedes du sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk direkte.

Ved afbud senere end 12 timer før aftalte tid, kan jeg desværre ikke nå at afsætte tiden til en anden klient, og du vil derfor blive opkrævet 50% af betalingen af den pågældende terapeutiske ydelse. Ved afbud herefter eller udeblivelse vil du blive opkrævet fuld pris for behandlingen.

Du kan melde afbud ved at sende en mail til kontakt@laerkeahlstroem.dk.