Meditation 10 minutter. 

Dette er en kortere meditation på cirka 10 minutter med særligt fokus på åndedrættet, og den er derfor oplagt at bruge til hurtigt og effektivt at skabe kontakt til nuet og lande tilbage i dig selv.


Meditation 20 minutter.

Dette er en længere meditation på cirka 20 minutter med fokus på åndedrættet, især det fulde åndedræt, og den indebærer åndedrætsøvelser. Den er derfor god, hvis du ønsker at gøre din vejrtrækning dybere og roligere. Den er samtidig også rigtig god, hvis du oplever dine tanker som meget forstyrrende og larmende, da åndedrætsteknikker er et meget konkret redskab til at holde din opmærksomhed beskæftiget med.

Meditation 7 minutter. 

Dette er en kortere meditation på cirka 7 minutter med særligt fokus på kroppen og de kropslige fornemmelser. Den er derfor god at bruge, hvis du hurtigt og effektivt har brug for at finde grounding og ro ved at skabe kontakt ned i kroppen.


Meditation 20 minutter.

Denne meditation er en cirka 20 minutters kropsscanning. Den fokuserer derfor især på at bringe opmærksomheden ud af hovedet og ned i kroppen, og den kan hjælpe dig med at lære din krops tilstand og signaler bedre at kende.

Meditation 10 minutter.

Dette er en meditation på cirka 10 minutter med et særligt fokus på din følelsesmæssige tilstand. Den giver dig dermed mulighed for at tjekke ind og mærke efter hvilke følelser, der fylder i dig, og træner din evne til at rumme og være nærværende med hele det spektrum af følelser, vi som mennesker har.


Meditation 20 minutter.

Dette er en længere meditation på cirka 20 minutter med fokus på følelser, som de opleves i vores krop. Den giver dig mulighed for at undersøge din følelsesmæssige tilstand, og den hjælper dig med at træne din evne til at genkende og rumme alle dine følelser – uden at skulle ændre på dem eller nødvendigvis handle på dem.